23:00:02 - 22 مهر 1404

شبکه بهداشت و درمان شهرستان شاهین دژ

دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/07/07 - 09:59
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z6wc
به گزارش مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ

جلسه شورای فرهنگی و عفاف و حجاب

جلسه شورای فرهنگی با محوریت موضوعات عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر، روز یکشنبه6 مهر در سالن کنفرانس شبکه بهداشت شاهین‌دژ برگزار شد.

در این نشست که با حضور آقای فتحی مسئول حراست شبکه، نباتی امور عمومی، دکتر رحمتی سرپرست بیمارستان، دکتر محمدیان سرپرست مرکز بهداشت و دیگر اعضای کارگروه شورای فرهنگی برگزار شد، ابتدا آیاتی از قرآن کریم تلاوت شد و سپس دبیر کارگروه گزارشی از مصوبات جلسه پیشین ارائه داد.

در ادامه، اعضای حاضر بر اجرای دقیق مصوبات تأکید کردند. از جمله این مصوبات می‌توان به تقدیر از خانواده‌های معظم شهدا و برگزاری مراسم زیارت عاشورا اشاره کرد.

آقای فتحی در سخنان آغازین خود ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس هشت‌ساله و همچنین شهدای دفاع مقدس دوازده‌روزه، بر اهمیت رعایت آیین‌نامه پوشش استاندارد در محیط‌های اداری تأکید کرد. وی با اشاره به اینکه مسئله عفاف و حجاب نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق است، اظهار داشت: «نمی‌توان با این موضوع به‌صورت چکشی برخورد کرد؛ بلکه باید با رویکردی فرهنگی و اقناعی به آن پرداخت.» این جلسه با هدف تقویت رویکردهای فرهنگی در حوزه سلامت و ارتقاء ارزش‌های اسلامی در محیط‌های اداری برگزار شد. 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 20241
کلمات کلیدی
سینا عباسی هولاسو
خبرنگار

سینا عباسی هولاسو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب