12:27:58 - 26 تیر 1403

• /ZBL7
به گزارش مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ

برگزاری اولین جلسه شورای فرهنگی در سال 1403 در شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ

اولین جلسه شورای فرهنگی در راستای بررسی موضوعات فرهنگی و پیگیری مصوبات آخرین جلسه در سال 1402 برگزار شد. به گزارش روابط عمومی اولین جلسه شورای فرهنگی باحضور دکتر سلطانی مدیر شبکه بهداشت و درمان به همراه امام جماعت محترم شبکه،سرهنگ بالیده مسئول بسیج ادارات، مسئول حراست ، رئیس بیمارستان،نماینده بسیج جامعه پزشکی،مسئول امورمالی و نماینده گزینش ،مدیر داخلی و مدیر خدمات پرستاری ،مددکار اجتماعی و سوپروایزر بیمارستان،مسئول بهداشت حرفه ای و نماینده گسترش ستاد مرکز بهداشت برگزارشد. دراین جلسه دکترسلطانی عنوان نمودندکه یکی از رسالتهای شبکه بهداشت و درمان رسالت فرهنگی است وبه اهمیت ولزوم برگزاری برنامه های فرهنگی برای همکاران اشاره نمودند. وی تصریح نمود:همه مسئولین واحدها مؤظف هستند نسبت به پیگیری بندهای دستورالعمل استاندارد ملی رفتار و پوشش حرفه ای کارکنان حساسیت های لازم را به کار بگیرند.

در حاشیه اولین جلسه شورای فرهنگی با حضور دکتر سلطانی مدیرشبکه بهداشت و درمان ،امام جماعت شبکه حاج آقا فیضی زاده و دکتر شجاعت رئیس بیمارستان با اهدای لوح سپاس از دو تن از همکاران به خاطر پوشش حرفه ای در محیط کار و رضایت ارباب رجوع تشکر و قدردانی به عمل آمد.

• گروه خبری : آخرین اخبار