به گزارش مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ
بازدید از واحدهای صنفی و اماکن تهیه وتوزیع مواد غذایی

نظارت بر بهداشت مواد غذایی در مرکز شهر تشدید شد
در اقدامی موثر برای تضمین سلامت و ایمنی شهروندان، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت، نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را تشدید کردهاند.
این بازدیدها به منظور حفظ بهداشت عمومی و ارائه غذایی سالم به همشهریان و گردشگران انجام میشود. در این عملیات نظارتی، کارشناسان با دقت بالا، رعایت استانداردهای بهداشتی را در این مراکز بررسی میکنند. از نظافت محیط و روشهای صحیح ذخیرهسازی تا آمادهسازی غذا، همه جنبهها تحت نظر قرار میگیرند.
این نظارت دقیق، خطر بروز هرگونه آلودگی غذایی یا مسائل بهداشتی را به حداقل میرساند. این تلاشها نشاندهنده تعهد جدی کارشناسان بهداشت محیط در حفظ سلامت جامعه است.
با تشدید بازدیدها، شهروندان میتوانند مطمئن باشند که مواد غذایی مصرفی آنها تحت نظارت دقیق قرار دارد و از کیفیت و ایمنی بالایی برخوردار است.
آموزش نحوه استفاده از کپسول آتشنشانی برای متصدیان
در اقدامی مهم برای افزایش ایمنی در محیطهای کاری، کارشناس بهداشت حرفهای مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک، در بازدید از کارگاه ها نسبت به آموزش ویژهای برای شاغلین در مورد چگونگی استفاده از کپسول های آتش نشانی اقدام کرد.
در این بازدیدها، کارشناس بهداشت حرفهای به آموزش نحوه استفاده صحیح از کپسولهای آتشنشانی پرداخت. شاغلین صنوف با اشتیاق فراوان، مهارتهای ضروری برای مقابله با آتشسوزیهای احتمالی را فرا گرفتند. این آموزش شامل مراحل مختلف استفاده از کپسول، از جمله نحوه حمل، فعالسازی، و هدفگیری صحیح بود. هدف از این جلسه آموزشی، آمادهسازی شاغلین برای واکنش سریع و مؤثر در برابر حوادث آتشسوزی بود تا با رعایت نکات ایمنی، سلامت و امنیت محیط کار را تضمین کنند.
نظر دهید