13:47:23 - 25 مهر 1403

• 1403/07/23 - 08:27
  • /ZZt9
به گزارش مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ

به مناسبت هفته ملی کودک برنامه‌ای در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به همت مرکز بهداشت برگزار شد

به مناسبت هفته ملی کودک، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان شاهین‌دژ با همکاری واحد سلامت خانواده و واحد آموزش سلامت مرکز بهداشت، برنامه‌های متنوعی را برگزار کرد.
در این مراسم که با شعار «برای کودکان، برای آینده» برگزار شد، ابتدا دکتر محمدیان سرپرست مرکز بهداشت شهرستان، ضمن تبریک هفته ملی کودک، مطالبی را در خصوص پیشگیری از حوادث و سوانح در کودکان ارائه نمودند. همچنین، مسئول بهداشت خانواده در مورد اهمیت استفاده از کمربند ایمنی و صندلی مخصوص کودک در اتومبیل، آموزش‌های لازم را به کودکان حاضر در مراسم ارائه داد.
در ادامه، مسابقه نقاشی با موضوع «پیشگیری از آسیب‌های کودکان» برگزار شد و به نفرات برتر جوایزی اهدا گردید.
این برنامه‌ها با هدف افزایش آگاهی کودکان و نوجوانان و والدین در خصوص مسائل بهداشتی و ایمنی و همچنین ترویج فرهنگ سلامت در بین خانواده‌ها برگزار شد.

• گروه خبری : آخرین اخبار